Vibraţia numelui

p_10670_766x350-10-85

Acest număr reprezintă vibrația numelui complet sub care sunteţi cunoscut (numele și prenumele), aşadar valoarea lui constă în suma tuturor literelor existente în numele dumneavoastră.

Vibrația numelui este cel mai important număr existent în numele pe care îl purtaţi şi, în consecinţă, cel mai important număr pe care îl puteţi controla, deoarece vă puteţi schimba numele. Multă lume face acest lucru în mod inconştient, acceptând poreclele, iar femeile din societatea occidentală fac frecvent acest lucru prin căsătorie.

Vibrația numelui arată ceea ce faceţi în realitate – nu ceea ce vreţi, şi nici ceea ce credeţi că doriţi. Pur şi simplu ea arată modul în care interacţionaţi cu cei din jur, şi în acest sens influenţează situaţiile pe care le atrageţi, dar această influenţă este relative redusă, comparativ cu oportunităţile oferite de cifră destinului. Aceasta indică talentele şi şansele pe care le atrageţi în viaţă, în vreme ce vibrația numelui vă influenţează acţiunile şi relaţiile cu cei din jur.

Biblia face multe aluzii la nume; de pildă, în „Proverbe” putem citi: „Este mai bine să ai un nume bun, decât cele mai mari bogăţii”, iar în „Samuel” se spune: “Cum este numele lui, aşa este şi el”. Un vechi proverb englez afirmă că „Un nume bun îşi păstrează strălucirea chiar şi în întuneric.”

Numele pe care îl purtaţi acţionează în mod simbolic asupra persoanelor care nu vă cunosc. El vă creează o anumită imagine a felului în care arătaţi, cum vă comportaţi şi a modului în care vă veţi dezvolta, iar această imagine este creată prin simpla îmbinare a sunetului şi formei literelor pe care numele dumneavoastră le conţine.

În romanul său „Vieţi secrete”, scriitorul britanic E. F. Benson descrie felul care Susan Leg îşi vinde prima sa carte. Editorul o implorase să folosească pseudonim. Poate că unii cititori se vor întreba „Ce contează un nume?”; răspunsul este: „Contează foarte mult, dacă îl alegeţi pe cel corect.” Susan îşi descoperi în vis atât numele, cât şi titlul cărţii. Se va trezi din somn „cu un strigăt de triumf – ≪Merele Sodomei, de Rudolph da Vinci!≫”

Sunetul şi structura acestor cuvinte zugrăvesc o imagine deosebit de vie. Din punct de vedere numerologic, este foarte important să avem numele potrivit. 0 veche credinţa afirmă că toate cuvintele a căror valoare numerică este identică sunt legate între ele într-un fel sau altul.

De pildă, literele din cuvintele: Dumnezeu, maiestuos, eminent, grandios, zel, inteligent, mega-succes, influenţă şi renume totalizează, în fiecare caz, 8. în acelaşi fel, cuvintele care au aceeaşi ibrație cu cea a numelui pe care îl purtaţi vor avea, cumva, o legătură între ele. Acest aspect destul de puţin investigat al analizei cuvintelor a fost examinat de autorii Shirley Blackwell Lawrence, William Eisen şi Henrietta Bemstein şi constituie un domeniu de cercetare plin de satisfacţii.

Vibrația numelui este reprezentată de suma fadică a tuturor numerelor din numele pe care îl purtaţi, sau de suma cifrelor vocalelor şi consoanelor. E acelaşi lucru.

Iată cum se calculează această cifră a numelui complet:

Numerologie-95458

COCO CHANEL

3+6+3+6+3+8+1+5+5+3 = 43 = 7

Vibrația numelui: 7

Vibrația numelui

11971188501791379976Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_27.svg.med

Vibrația 1 – Relaţiile dintre aceşti nativi şi cei din jur sunt marcate de originalitate, hotărâre şi siguranţă de sine. Preiau conducerea cu uşurinţă şi nu se tem să se aventureze singuri în domenii neexplorate pană atunci. Persoanele care au vibrația numelui 1 preferă să îşi asume controlul situaţiei. Ca o trăsătură negativă, menţionăm dificultăţile pe care le întâmpină atunci când trebuie să respecte ordinele primite. Persoanele a căror vibrație numelui este 1 acţionează uneori cu prea multă hotărâre şi este posibil să le lipsească răbdarea.

Exemple: Winston Churchill şi Mahatma Ghandi.

11971188541858251046Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_28.svg.med

Vibrația 2 – Aceşti nativi sunt prietenoşi, diplomaţi şi cooperanţi cu cei din jur acţiunile lor îi atrag şi îi inspiră pe ceilalţi; aceste persoane au nevoi artistice puternice. Sunt indivizi cărora le place să fie sprijiniţi în eforturile lor şi nu se sperie de detalii, aşteptând cu răbdare momentul potrivit pentru a acţiona. Le displace să fie zoriţi. Trăsături negative: pot fi nehotărâţi şi duplicitari.

Exemple: Martin Luther King şi Ronald Reagan.

11971188571089277084Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_29.svg.med

Vibrația 3 –  Persoanele cu această cifră interacţionează cu vioiciune şi vitalitate cu cei din jur. Se exprimă cu uşurinţă şi, pentru a-şi atinge scopurile, se folosesc de simţul umorului şi de spiritul cu care sunt înzestraţi. Sunt indivizi prietenoşi, mereu în căutarea relaţiilor sociale. Simt nevoia să îşi valorifice creativitatea şi ştiu să se distreze. Trăsături negative: se plictisesc cu uşurinţă şi au dificultăţi în a duce la bun sfârşit ceea ce au început.

Exemple: Maggie Smith şi Lauren Bacall.

11971188601011758050Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_30.svg.med

Vibrația 4 – Relaţiile acestor nativi cu cei din jur sunt echilibrate şi lipsite de sentimentalism. Persoanele a căror vibrație numelui este 4 abordează viaţă dintr-o perspectivă practică şi logică, înainte de a trece efectiv la acţiune, se asigură întotdeauna că planul lor va funcţiona. Preferă variantele tradiţionale şi au tendinţa de a se forţa prea tare, devenind obsedaţi de muncă. Trăsături negative: pot deveni prizonierii rutinei, plictisitori şi rigizi în gândire.

Exemple: Margaret Thatcher şi Greta Garbo.

119711886358449167Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_31.svg.med

Vibrația 5 – Aceşti nativi interacţionează cu cei din jur într-o manieră adaptabilă şi schimbătoare, în general preferă să abordeze viaţa dintr-o perspectivă nouă, diferită; le displac profund restricţiile, de orice fel, şi sunt mereu în căutarea libertăţii. Aceste persoane nu întâmpină dificultăţi în a comunica; sunt capabile să îi motiveze pe cei din jur, fiind, de obicei, foarte populare. Trăsături negative: se răzgândesc prea des sau se irosesc în căutarea plăcerilor.

Exemple: Elvis Presley şi Liza Minelli.

11971188661872400765Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_32.svg.med

Vibrația 6 – Relaţiile acestor indivizi cu cei din jur sunt armonioase şi afectuoase. Nu se tem să-şi asume responsabilitatea şi sunt mereu gata să dea o mană de ajutor. Pentru a putea fi în cea mai bună formă, fizică şi psihică, au nevoie de o viaţă de familie liniştită, dar şi să îşi valorifice creativitatea. Trăsături negative: Le place să le spună celor din jur ce să facă şi se amestecă inutil în treburile celorlalţi.

Exemple: Brigitte Bardot şi Bruce Springsteen.

1197118869567237997Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_33.svg.med

Vibrația 7– Modul în care aceşti nativi se comportă cu ceilalţi este marcat de individualism şi fac întotdeauna numai ce vor ei. Refuză să ia în considerare calea cea mai uşoară sau varianta general acceptată pentru a rezolva o problemă şi simt în permanenţă nevoia de a-şi demonstra lor înşişi că lucrurile merg bine. De asemenea, au nevoie de singurătate pentru a putea medita în linişte şi le displace să primească lecţii de la cei din jur. Trăsături negative: visează cu ochii deschişi şi, pentru a acţiona, aşteaptă pană când condiţiile devin perfecte, de obicei acest lucru se întâmplă prea târziu.

Exemple: Michael Jackson şi Arnold Schwarzenegger.

1197118872689177060Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_34.svg.med

Vibrația 8 – Modul în care aceşti nativi interacţionează cu cei din jur este influenţat de stabilirea obiectivelor ce trebuie atinse. Persoanele a căror vibrație a numelui este 8 se comportă eficient şi cu pricepere, sunt metodice în gândire sunt ambiţioase, fie că îşi doresc succesul, fie că nu. Se gândesc şi la cei mai nefericiţi decât ei, dar, o dată ce i-au ajutat, se aşteaptă ca aceştia să fie în stare să se descurce şi singuri. Trăsături negative: pot deveni avari şi avizi de putere.

Exemple: Elizabeth Taylor şi Warren Beatty.

1197118875785824492Chrisdesign_Effect_Letters_alphabet_silver_35.svg.med

Vibrația 9 – Comportamentul acestor nativi cu cei din jur ilustrează perfect toleranţa şi vederile lor largi, şi firea lor miloasă şi înţelegătoare. Au nevoie să-şi valorifice creativitatea; preferă să acţioneze ţinând cont şi de opiniile celor din jur, iar concepţiile lor despre viaţă sunt marcate de idealism. Le place să călătorească şi au nevoie de un spaţiu larg în care să poată evolua. Trăsături negative: este posibil să fie lipsiţi de simţ practic şi să îşi cheltuiască toţi banii.

Exemple: Judy Garland şi James Dean.

 

Atât cifra destinului, cât şi vibrația numelui reprezintă zone de o mare importanţă în numerograma dumneavoastră. Dacă ambele cifre sunt identice atunci nu se vor crea tensiuni între modul în care acţionaţi şi şansele pe care atrageţi în viaţă, căci această combinaţie este una norocoasă. Chiar dacă nu este perfectă, combinaţia este armonioasă şi în cazul în care ambele numere sunt pare, fie impare.

Dacă, însă, unul dintre numere este par, iar celălalt impar, pot apărea dificultăţi – în sensul că este posibil să nu profitaţi de şansele care vi se oferă.

Lasă un comentariu