Cadoul potrivit pentru cifra 4

Cel născut în ziua de 4, 13, 22 , 31 a oricărei luni

caribbean-beach-hammock

Este o persoană responsabilă, organizată, cu spirit de conducere, serioasă, muncitoare. Sunt aceia care nu pun atât de mare preţ pe cantitate cât pe calitate, dar dacă se întâmplă să fie şi cantitate, cu atât mai bine.

Persoana cu cifra de vibraţie 4 este mai mult materialistă decât spiritualistă, de aceea va aprecia mai mult cadourile practice, de care să se folosească în activităţile sale zilnice, cotidiene, sau care să îi ofere o anumită plăcere fizică, să-i dea impresia de bunăstare, de lux, să-i ofere o plăcere vizuală, senzitivă, să-i ‘mângâie’ chiar şi papilele gustative – mai ales ciocolată, bomboane, dulciuri.

Elegant-Traditions-Gift-Assort-59721

 

Sunt persoane cu un bun simţ practic şi le place mult munca fizică, laborioasă, în detaliu, nu-i deranjează atât de tare rutina şi o anume ritmicitate a activităţilor, de aceea vor fi plăcut surprinşi dacă vor primi în dar obiecte de grădinărit, unelte şi scule multifuncţionale de care se vor bucura la orice vârsta ca și cum ar fi niște copii şi vor aştepta cu nerăbdare să le folosească.

Gurmanzi recunoscuţi, cei cu vibraţia interioară 4, vor aprecia de asemenea un set performant de vase de gătit, diferite ustensile şi electrocasnice pentru prepararea prăjiturilor şi deserturilor, ori alte aparate electrocasnice sau obiecte de decor pentru casă. Sunt personae capabile de un efort fizic superior celorlalţi, însă şi odihnă poate fi pe măsură, de aceea vor fi încântaţi de un şezlong pentru peluza din faţa casei, un scaun directorial confortabil, sau, de ce nu, un abonament la un salon de masaj, la spa ori la o sală de fitness unde să se îngrijească de forma fizică.

giftbasket-retro-kitchen-tools

Din punct de vedere vestimentar recomand alegerea unor haine plăcute la atingere, ţesături fine, dacă aveţi de unde poate chiar cu inserţii de motive porulare şi alte obiecte etnografice. Va aprecia la fel de mult vizita la o galerie de artă, o piesă bună de teatru, florile, o vizită în natură, tot ceea ce îi inspiră artă, frumos, eleganţă precum şi o cină romantică unde să se răsfeţe cu meniul său preferat şi să savureze un vin vechi…

 

Îi vei impresiona şi cu o revistă de ştiinţă, o carte bună, pe o temă de dezvoltare personală, descoperiri ştiinţifice, SF, o carte despre cum să-ţi amenajezi grădina sau chiar o carte de bucate, bogat ilustrată şi cu un aspect exterior plăcut. Îi mai poţi oferi jocuri logice, puzzle-uri, machete de avioane, maşini, vapoare sau truse profesionale de make-up şi de îngrijire corporală.

flower_bomb_set_w

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 4 este culoarea roşu, deci dacă obiectul pe care i-l vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de jasp sau agăţ, o va energiza şi proteja.

dacă dorești sfaturi suplimentare pentru un cadou personalizat pe care dorești să-l faci unei persoane dragi, îmi poți lăsa un mesaj aici

Lasă un comentariu