Vibraţia nr. de telefon

telephone success

Peste tot în jurul nostru apar influenţe energetice, dintre care, unele sunt mai uşor de perceput şi interpretat, precum influenţa ciclurilor lunare ori a zilei de naştere, altele mai subtile şi uşor insesizabile la prima vedere, dar care se demonstrează la un moment dat a avea însemnătate. Din această a doua categorie face parte şi vibraţia cifrei obţinută prin însumarea tuturor cifrelor din numărul telefonului mobil/fix.

Chiar dacă influenţa pe care o exercită această vibraţie asupra posesorului său nu are o însemnătate covârşitoare, se dovedeşte în viaţa de zi cu zi că în anumite momente, aceasta se manifestă şi atrage către sine, sau respinge, o serie de evenimente, acţiuni, calităţi sau experienţe. Din cauza programului încărcat şi a multitudinii de informaţii existente acum în secolul 21, o mare parte dintre aceste influenţe subtile sunt trecute cu vederea. În acelaşi timp, există persoane care cunosc în profunzime însemnătatea acestor elemente, le stăpânesc şi le folosesc în folosul lor zi de zi în vederea obţinerii a ceea ce îşi doresc. Mai ales datorită faptului că în ziua de astăzi aproape orice persoană (din tările dezvoltate) are cel puţin un telefon mobil, acest fapt ar fi şi mai important de luat în seamă şi de urmărit obţinerea unei astfel de influenţe corespunzătoare domeniului de activitate şi care să vă fie utilă la nevoie.

Metoda de calcul a vibraţiei telefonului mobil este simplă şi aceasta se poate afla prin simpla însumare a cifrelor care compun numărul tău de telefon şi reducerea rezultatului la o singură cifră, astfel:

Ex.                          021.123.456 = 2+1+1+2+3+4+5+6 = 24 = 2+4 = 6

0773.807.920 = 7+7+3+8+7+9+2 = 43 = 4+3 = 7

Iată în continuare şi interpretările fiecărei cifre de vibraţie a telefonului

Vibraţia telefonului 1

Acest număr posedă trăsături puternice, masculine, care te vor ajuta să îţi întăreşti puterea personală şi influenţa asupra celorlalţi. Fii atent totuşi să nu devii prea încăpăţânat, lipsit de sensibilitate şi înţelegere. Este un număr foarte bun pentru persoanele orientate către carieră şi afaceri, însă dacă eşti singur sau în căutarea unui partener, s-ar putea să nu fie cel mai potrivit număr pentru tine (numărul 2 te-ar ajuta mai mult).
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon vor fi de natură practică, adesea legate de noi idei de afaceri. Ambii participanţi la convorbire îşi vor menţine poziţia nu se vor lăsa uşor influenţaţi. Un număr benefic pentru antreprenori.

Adult-Phone-Chat-Rooms

Vibraţia telefonului 2

Acesta este un număr romantic, ce inspiră cooperarea şi asocierile. Este un număr foarte bun pentru persoanele singure aflate în căutarea unui partener. Aducând sensibilitate, diplomaţie şi tact, acesta este un număr foarte bun pentru orice afacere din domeniul serviciilor. În schimb, afacerile orientate către vânzări ar face bine să stea departe de acest număr.
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon vor fi calde şi afectuoase şi vor stimula interesul. Sunt încurajate compromisurile şi negocierea, sensibilitatea şi înţelegerea. Confruntările sunt dificile. Detaliile sunt importante. Convorbirile pot devia uşor de la obiect. Un număr benefic pentru funcţionarii din administraţie, contabili, decoratori de interioare şi pentru muzicieni.

Vibraţia telefonului 3

Expresivitate, creativitate, umor şi bucurie de viaţă. Acesta este un număr benefic pentru artişti, muzicieni şi pentru persoane tinere. Numărul 3 are un efect inspirator, motivant, stimulând originalitatea; el indica însă şi o lipsă de concentrare şi direcţie. Este un număr popular, care atrage multe apeluri. Deşi este excelent pentru autori şi compozitori, nu este recomandat pentru persoanele ambiţioase şi orientate către scop.
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon vor fi lungi, adesea deviind de la subiectul iniţial şi se vor desfăşura într-o atmosferă de veselie şi distracţie, încingând linia cu discuţii despre sport şi idei ciudate. Evită exagerările şi sentimentele neexprimate. Adesea lucrurile par mai roz decât sunt în realitate. Asigură-te că eşti la curent cu situaţia reală. Un număr benefic pentru agenţii de vânzări, profesori, scriitori şi preoţi.

Vibraţia telefonului 4

Stabil, pragmatic, sigur, analitic şi trainic, acest număr este benefic pentru bănci, firme de contabilitate, avocatură şi alte afaceri similare care se bazează pe încredere şi reputaţie. Este de asemenea bun pentru familiile numeroase, însă oamenii singuri ar trebui să evite acest număr dacă nu sunt contabili sau bancheri.
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon vor scurte şi la obiect, şi pot fi destul de directe şi fără menajamente. Nu este un număr favorabil pentru a construi o relaţie. Sună un număr 4 atunci vrei să ştii ce funcţionează şi ce nu, şi aşteaptă-te la adevăr, oricât de neplăcut ar fi. Număr benefic pentru agenţii imobiliari, avocaţi, decoratorii de grădini, consilieri financiari şi furnizori de servicii de întreţinere.

esq-agast-at-phone-1209-lg

Vibraţia telefonului 5

Aflat sub semnul schimbării şi al aventurii, acest număr aduce orice în afară de stabilitate. Cu numărul 5, te poţi aştepta oricând la neaşteptat. Este un număr benefic pentru agenţii de vânzări, precum şi pentru oamenii nonconformişti şi pentru cei pasionaţi de călătorii. Familiile ar trebui însă să îl evite, pentru că îi lipsesc disciplina şi responsabilitatea (lucru care se va vedea şi în factura!)
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon se vor referi la o gamă largă de subiecte. Convorbirile alunecă cu uşurinţă de la un subiect la altul. Există o tendinţă de a neglija detaliile, concentrându-se asupra vederii de ansamblu. Număr benefic pentru agenţii de călătorii, agenţii de vânzări, ghizi turistici şi politicieni.

Vibraţia telefonului 6

Acesta este numărul ideal pentru o familie, căci posedă toate calităţile necesare pentru a crea o atmosferă caldă, plină de afecţiune, în care oamenii se simt protejaţi şi iubiţi. În vreme ce acest număr întăreşte legăturile de familie şi prietenie, el încurajează de asemenea bârfa, aspect care nu îl face tocmai potrivit pentru afaceri. Persoanele singure care îşi cauta perechea ar trebui să îl evite.
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon au acea “atingere umană” specială, care va favoriza o abordare echilibrată între domeniu personal şi profesional. Convorbirile sunt calde şi invita la apropiere, dar nu îşi vor pierde din vedere scopul iniţial. Număr benefic pentru consilieri, preoţi, manageri de afaceri, profesori şi actori.

Vibraţia telefonului 7

Datorită orientării către spiritualitate, acest număr este ideal pentru cei interesaţi de studiu şi pentru liber-cugetători. Ajută la îmbunătăţirea sănătăţii mentale şi a stabilităţii. Cu toate acestea, nu este un număr bun pentru afaceri (numărul 8 ar fi mai potrivit).
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon vor fi detaliate şi detaşate emoţional. Pot apărea probleme de comunicare din cauza punctelor de vedere diferite. Un număr benefic pentru suport tehnic, cercetători, oameni de ştiinţă şi reporteri de investigaţii.

stock-footage-businessman-talking-on-the-phone-in-an-office

Vibraţia telefonului 8

Acest număr este ideal pentru afaceri, în primul rând pentru că atrage banii. Numărul 8 favorizează scopurile şi aspiraţiile oamenilor ambiţioşi şi motivaţi, aducând progres în cariera şi finanţe. Toate aceste trăsături fac ca 8 să aibă o influenţă destul de materialistă.
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon se vor concentra asupra afacerilor şi finanţelor. Convorbirile se vor referi la subiecte de largă acoperire. Strategia şi planificare sunt favorizate de acest număr. Număr benefic pentru manageri la toate nivelele, consilieri financiari şi corporaţii mari.

Vibraţia telefonului 9

Acest număr aduce idealism şi compasiune, şi favorizează atât afacerile din domeniul serviciilor sau al sănătăţii precum şi organizaţiile nonprofit, fiind un număr lipsit de tendinţe materialiste. Considerat a fi cel mai norocos dintre toate numerele, el poate aduce chilipiruri neaşteptate de natură materială, precum un cadou sau o moştenire. Persoanele cu probleme de sănătate ar trebui să evite acest număr.
Apelurile către şi de pe acest număr de telefon vor fi marcate de o conştienţă socială ridicată. Convorbirile pot fi emoţionante, pasionale sau dramatice. Număr benefic pentru organizaţii filantropice, biserici şi terapeuţi de grup.

Lasă un comentariu