Căsătorie 11.10.2014

w1

 Membrii familiei întemeiate în data de 11 octombrie 2014 au o imaginație vie, care îi duce spre acțiune, agitație, vor căuta și vor simți mereu că au un rol social important de jucat, că trebuie să fie de folos cuiva. În ciuda acestor tendințe, vibrația interioară, pasivă, orientată spre pace, toleranță, diplomație, tact, liniște, iubire, senzualitate, îi va ține de cele mai multe ori pe loc, îi va face să privească cu atenție ambele aspecte ale situației în care se află pentru a lua decizia optimă. Asta nu înseamnă automat că se va și întâmpla să aleagă varianta cea mai bună, însă va fi suficient cât să le taie din elanul de început și asta poate să-i facă să treacă prin mai multe schimbări până să învețe să ia cu ușurință decizia corectă.

Aceasta va fi o familie legată în mod intim de semenii lor, de prieteni, vor căuta în permanență să fie în preajma celor apropiați, vor avea mulți prieteni și vor juca foarte bine rolul de liant sau reprezentant al grupului în care se află. Vor fi amabili și toleranți, uneori poate o vor duce la extrem, tocmai de aceea se poate ajunge adesea la situații în care ceilalți să profite de acest fapt. În urma unor astfel de întâmplări pot apărea cu ușurință scântei, și, atunci se va manifesta cu putere cealaltă față a lor, una excesiv de severă, moment în care este indicat să nu mai stați înaintea lor.

Deoarece nu prea agreează complicaţiile, ei pot evita să înfrunte anumite provocări. Fiind în esenţa destul de comozi şi fericiţi, vor dezvolta un stil de viaţa în care ei îşi pot împărţi foarte uşor atenţia între carieră, viaţa sentimentală, afacerile familiei, alte forme de relaxare şi amuzament.

Sunt foarte utili atunci când se angajează într-o activitate de grup, vor colabora cu plăcere, lasă cu ușurință impresia că poți conta pe ei la nevoie, și așa se va și întâmpla, însă de cele mai multe ori nu sunt cei care conduc acțiunea. Deși își doresc aceasta și vor căuta mereu să își afirme unicitate, capacitățile, cunoștințele, înclinațiile artistice, până când nu vor stăpâni foarte bine un domeniu anume, în care să se poată manifesta cu ușurință și cu naturalețe, vor căuta în permanență îndrumarea unui lider, a unui mentor. Vor fi probabil foarte atașați de părinți sau de alte familii ‘cu experiență’ din cercul lor de prieteni, asta în primii ani ai căsătoriei, până când vor învăța și singuri să se descurce cu provocările vieții de familie. De exemplu, atunci când vor ieși cu mai mulți prieteni la un grătar, la pădure, se vor integra cu ușurință printer celelalte cupluri (mai ‘experimentate’), vor lăsa cu ușurință o impresie plăcută însă nu le va fi foarte ușor, la început, să îi facă pe ceilalți să asculte foarte mult de ei..chiar dacă ar găsi un loc mai bun de picnic ori sugerează o nouă metodă de a prepara grătarul, prin care carnea nu se mai afumă atât de tare, nu vor fi băgați prea mult în seamă și nici apreciați pentru asta. Va trebui să treacă ceva timp, în care să acumuleze experiență, însă chiar și așa pentru ei, ca familie, rolul principal va rămâne de sfătuitori, de împăciuitori, de subordonați, și va depinde doar de ei dacă vor ști să facă din asta o artă sau vor trăi viața pur și simplu așa cum este ea..zi de zi fără să se implice foarte mult și fără să-și impună voința în ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Dețin în schimb o capacitate de influență foarte puternică, dar la nivel psihic, determinativ, volutiv, instinctiv, orientată preponderent către ceilalți. De aceea, se va întâmpla destul de des ca cei din jur să fie cei care ‘dansează’ după cum ‘cântă’ membrii acestei familii, chiar dacă aceasta nu le convine. Vor reuși cu ușurință să-și impună punctele de vedere și să ia decizii importante dar fără a ține cont prea mult de sentimentele celorlalți și nu se vor strădui prea mult să se facă plăcuți prin asta. Nici nu au această capacitate foarte dezvoltată, în momentul în care și-au propus ceva sunt în stare să treacă peste orice și conform zicalei ‘scopul scuză mijloacele’ au capacitatea de a-și împlini dorințele proprii fără a tine foarte mult cont de ce se întâmplă în jurul lor. Pe de altă parte pot devein ușor influențați de ‘gura lumii’, se hrănesc foarte mult din aprecierile celorlalți, au nevoie de complimente, de laude, de apreciere, iar în momentul în care acestea se termină au două variante: ori vor bănui că ceva au făcut greșit, ori vor căuta în continuare asculte părerile celor din jur, însă de această data fără a mai fi capabili să selecteze calitatea sentimentelor și senzațiilor ce li se transmit din exterior. Oricare dintre acestea două vor duce mai devreme sau mai târziu la sentimente puternice de tristețe, de ignoranță, de neîncredere și multe alte trăiri negative care nu vor face decât să-i macine și să destabilizeze căsnicia.

Sunt capabili să ofere de mai multe ori o a doua șansă celor care le-au greșit dar și dacă i-ai scos din sărite ori ai profitat prea mult de pe urma bunătății lor, atunci e mai bine să dispari cât mai repede de lângă ei. Cu greu vor trece peste și vor uita ori te vor ierta cu adevărat iar pentru asta este nevoie de insistența celui care le-a greșit.

Destinul acestei familii este de a învăța să se bazeze pe propriile forțe, să creeze o unitate puternică prin care să se poată manifesta atât în societate, cât și fiecare pe plan personal. Va trebui să învețe să demareze și să susțină proiecte, la fel bazate pe propriile cunoștințe, calități, puteri și să le extindă cât mai mult în jurul lor. În momentul în care vor descoperi adevărata putere a unei familii unite, vor putea transpune aceasta în orice plan al vieții. Vor deveni cu ușurință un exemplu de urmat pentru alții, vor da sfaturi, vor avansa fiecare în carieră și vor întreprinde activități de succes mai ales atunci când celălalt va fi un pilon de sprijin, va veni cu un sfat sau pur și simplu va fi asul din mâneca celuilalt. Toate acesea se vor întâmpla atâta timp cât cei doi vor ști să utilizeze profitabil energia pe care o pot genera împreună. Dacă nu există o uniune și o colaborare armonioasă (și aceasta poate fi văzută numai din analiza numerologică a fiecărui soț) aceeași energie creatoare, se va transforma într-una distructivă. Trebuie înțeles faptul că fiecare aspect pozitiv dintre toate cele prezentate mai sus, se poate manifesta în acest fel ori dimpotrivă, dacă nu este stăpânită cum trebuie, aceeași energie creatoare poate strica totul încă de la început.

farmersmarket-wedding-01

Apariția unui copil va fi de asemenea importantă pentru acest cuplu (ca pentru majoritatea de altfel), însă în cazul lor, acesta îi poate inspira sau le va redea sensul pe drumul vieții. Va apărea ca o nouă provocare, un nou început, o nouă treaptă în evoluția lor.

În cele mai mult dintre situații vor acționa impulsiv, nu vor sta foarte mult pe gânduri atunci când au de luat o decizie, vor decide azi că mâine au nevoie să plece câteva zile în concediu pentru a se odihni sau a se recrea, se vor distra cu poftă la petreceri, și în general vor fi orientați spre acțiune. De asemenea vor fi atrași de lux, de frumos, de calitate, de aceea vor cheltui cu ușurință pentru tot ceea ce presupune plăcerile lor fizice. Bunăstarea lor materială poate fi asigurată cu ușurință dar pentru aceasta este nevoie să depună muncă serioasă în această privință. Vor fi momente în care totul le va veni ca pe tavă dar și momente în care oricât s-ar strădui vor ajunge foarte greu la profit, la câștig, la un rezultat final pe placul lor.

Aceasta este o familie stabilă, în care va exista multă dragoste, multă afecțiune, ce se va manifesta din plin, se formează pe temelii puternice ce cu greu va fi influențată din exterior spre destrămare. Doar în cazul în care vor ține cont mai mult de ‘gura lumii’ decât de propriile lor sentimente și păreri, atunci există posibilitatea ca tensiunile foarte mari create să fie strunite cu dificultate. Pe de altă parte, au o imagine foarte puternică despre căsnicie în general și pentru ambii soți aceasta înseamnă foarte mult, ceea ce va face că termenul de divorț să nici nu își găsească locul în vocabularul lor. Dacă în schimb acesta devine inevitabil, pe scurt fiecare va considera clar că celălalt este de vină.

Este posibil ca în cursul vieții membri acestei familii să treacă printr-o serie de experiențe din cele mai complexe tocmai datorită faptului că nu își evaluează corect limitele, capacitățile sau locul lor într-un mediu anume, ori în societate în general. Asta îi va determina să devină foarte adaptabili, în caz contrar se vor confrunta cu o serie de neplăceri. În alte momente, își vor ‚simți’ atât de bine locul și rolul în societate, ori într-un mediu anume, încât orice acțiune va fi fructificată la maxim. De exemplu, în cadrul unei mese festive, fără să-și dea seama sau din dorința de a ieși în evidență se vor îmbrăca foarte extravagant, iar la locul cu pricina se vor așeza și pe locurile sărbătoriților sau ale organizatorilor, fără să simtă că au greșit cu ceva, iar aceasta automat le va aduce foarte multe bârfe, neplăceri, poate chiar excluderea din anumite grupuri de cunoștințe. Cu altă ocazie însă, se vor adapta atât de bine situației, încât fără să-și dorească anumit acest fapt, și mai ales fără să deranjeze pe nimeni, vor atrage atenția asupra lor, vor deveni sufletul petrecerii și vor lega prietenii durabile și fructuoase. Iată deci, cum se poate trece de la o extremă la alta, iar în cazul acestui cuplu, rețineți – la nivel de cuplu, nu individual – acesta este modul preponderent de manifestare.

Dacă vrei să le intri în grații ori să-i impresionezi cu cadouri, caută să le oferi ceva de valoare, obiecte de lux, obiecte unice, ori care să-i facă să se simtă unici pentru tine, chiar și obiecte inscripționate, personalizate, dar de valoare. Îi poți surprinde de asemenea cu o vacanță într-o țară străină, o excursie sau o invitație la un joc de echipă, în care să le oferi libertatea de a alege echipele, de a planifica și controla jocul fără însă a le simplifica în vreun fel victoria pentru că prin asta nu vei face decât să-i jignești.

Puncte forte:  vor fi fermecători, prietenoși, generoși, siguri pe ei atunci când iau decizii importante, vor influența și sprijini pe cei apropiați, pot atinge scopuri cu ușurință atunci când își impun ei asta.

Puncte slabe: se pot mulțumi cu puțin, devin pasivi, leneși, ușor de influențat sentimental de cei din jur, pot deveni cu ușurință delăsători și riscă să nu-și respecte promisiunile astfel că nu întotdeauna te poți baza pe un astfel de cuplu.

Sfaturi:

  • Insistați și riscați mai mult.
    • Cereți mai mult de la viață. Evitând problemele nu înseamnă neapărat că trebuie să eviţi şi provocările.
    • Căută să avansezi pe zi ce trece. Dorinţa face parte din viaţă.
    • Stai cu ochii pe stele şi fii cu picioarele pe pământ.
    • Atenție! Deciziile luate şi aplicate rapid sunt cele care lovesc cu întârziere… şi bine!
    • Să lase domeniul spiritualităţii celor care au talent şi atragere spre aşa ceva. Oricât v-ar tenta acest domeniu, acolo străluceşte altcineva…

 

Aplicațiile numerologiei în viața de zi cu zi sunt nelimitate și extrem de interesante și fascinante. Putem ințelege foarte multe aspecte ale vieții noastre sau a celor din jurul nostru, putem descifra cauzele sau motivele unor anumite evenimente la care luăm parte cu sau fără voia noastră, ne putem cunoaște în profunzime și poate cel mai important la sfârșit avem posibilitatea de a interveni în tot acest mare joc și să facem astfel încât să fim propriii creatori ai vieții noasre.

Analizănd astfel ziua de 11 octombrie 2014 și luând în calcul faptul că în această dată se vor lega foarte multe căsătorii, am decis să fac o analiză numerologică a acestei zile și a tipului de familie ce va ‘lua naștere’ în această zi. De la început vreau să precizez și să accentuez puternic aspectul că toate interpretările se referă strict la familie ca întreg, la cuplu, la felul de manifestare al cuplului în societate, la punctele lor forte, la felul lor de a fi împreună, care le sunt predispozițiile și pe ce anume să se bazeze atunci când vor să inițieze o activitate. Ca elemente generale, tot ceea ce am scris mai se aplică oricărui cuplu care a încheiat cununia civilă (nu cea religioasă) în data de 11.10.2014, indiferent de oră, de poziționare geografică, de religie sau alte elemente de diferențiere. În momentul în care se dorește o analiză mai detaliată, se adaugă acestor date și datele personale ale fiecărui soț și astfel se va vedea în ce fel/de ce/cât/când influențează destinul cuplului numai unul dintre cei doi, sau, în mod reversibil, când/cum/cât/ și de ce aceștia pot fi influențați în viața personală de alegerile sau de calitatea viții de cuplu.

Ionuț AGACHI

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu