Cadoul potrivit pentru cifra 8

Cel născut în ziua de 8, 17, 26 a oricărei luni

Luxury-Christmas-Gift-Wrapping_Grosvenor1

Este o persoană cu un fler deosebit pentru afaceri, capabilă de planuri de mare amploare şi de a-şi lua viaţa în propriile mâini. Acţionează mereu cu sânge rece, cu judecată şi ambiţie. Îi vei putea impresiona dacă le dăruieşti un cadou care să le pună judecata în mişcare, logica, gândirea. Oferă-i un roman poliţist plin de suspans, de mister, de acţiune, va intra cu uşurinţă în pielea personajului şi va avea o satisfacţie mare atunci când va descâlci iţele intrigii mai devreme decât lasă autorul să se afle, ori la final va triumfa alături de personajul principal, atunci când se face dreptate.

ipad_leather_case_with_enough_pockets_1

Un joc tactic, logic, îi va trezi interesul şi simţul de competiţie, la fel şi în cazul în care organizezi o confruntare între mai mulţi prieteni – un joc de paint-ball de exemplu – prilej cu care îşi va etala calităţile sale excelente de lider al echipei. Deşi i-ar face plăcere să-i pregăteşti o petrecere surpriză, va aprecia mai mult dacă se va ocupa personal de întreaga organizare, de la alegerea culorilor feţelor de masă, până la organizarea invitaţilor la mese şi muzica pe care se va dansa toată seara. Bineînţeles că nu se vor ocupa în detaliu de fiecare amănunt, însă acordă-i prilejul de a-şi manifesta plăcerea de a deţine controlul în ceea ce priveşte organizarea şi gestionarea întregului eveniment.

Sunt persoane care apreciază eleganţa, luxul, tot ceea ce exprimă putere şi deţinerea acesteia, prin urmare asigură-te că ceea ce îi oferi este de firmă, dacă are imprimată şi marca respectivă la vedere, cu atât mai bine, dacă nu, să fie ceva unicat, personalizat, sau conceput special pentru el/ea. Îi poţi oferi un diplomat elegant, o cravată, o curea din piele, un set profesional de cosmetice şi alte produse de îngrijire corporală, bijuterii, electronice de ultimă generaţie cu care să fie în permanenţă la curent cu ceea ce s-a mai întâmplat în lumea bussiness-ului, sau în domeniul în care activează.

Gifts_For_Women=Relaxation_Bath=SKU_8411204

Persoana cu cifra de vibrație interioară 8 este e asemenea romantică, senzuală, deci o poți lua prin surprindere oferindu-i o loțiune de baie parfumată, un ulei de masaj pe care de ce nu să îl încercați împreună, un parfum fin, sau o invitație la cină într-un loc retras, liniștit, elegant sau exotic, unde își va reîncărca bateriile. Deși adoră competiția și câștigul, sunt persoane stabile, riguros organizate, de aceea îi poți oferi o agendă personalizată, obiecte imprimate sau inscripționate cu imaginea s-a, cuiva drag, cu nemele său/ei sau sigla firmei/companiei pe care o conduce.

Orice ai alege să ții cont că nu va aprecia atât de mult doar gestul de a-i oferi ceva. Caută să-l/o surprinzi cu alegerea făcută și te va aprecia mai mult, un 8 nu dă valoare unui cadou de complezență și totodată îl va considera ca pe o dovadă a dragostei sau respectului pe care îl ai față de el/ea.

kol-dugmesi-mercedes

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 8 este culoarea indigo, deci dacă obiectul pe care i-l vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de onix sau topaz, o va energiza şi proteja.

dacă dorești sfaturi suplimentare pentru un cadou personalizat pe care dorești să-l faci unei persoane dragi, îmi poți lăsa un mesaj aici

Lasă un comentariu