Vibraţia maşinii

numere-auto-3-cifre-ogFiecare automobil, indiferent de marcă, în momentul înmatriculării lui, primeşte un număr. Acest număr, pentru posesorii automobilelor, de cele mai multe ori nu reprezintă nimic, din păcate. Numărul de înmatriculare al maşinii reprezintă un cod numerologic, calitativ, care ascunde în spatele său o serie întreagă de lucruri interesante, atât despre automobil cât şi despre cel în posesia căruia se află.

Pentru a descoperi codul numerologic al automobilului, este necesar să adunăm toate cifrele şi literele din componenţa numărului, în afară de primele litere care reprezintă judeţul.

De exemplu, pentru un automobil cu nr de înmatriculare :  CT 85 EVO, în calcul, se vor lua toate celelalte lutere şi cifre în afară de  CT care reprezintă Constanța. Mai jos, vă este prezentat un tabel de transformare a literelor în cifre.

Image405

numerologie

În exemplul nostru, litera E = 5, V = 4 iar O = 6. Prin urmare, vom aduna toate aceste cifre şi le vom reduce la un singur număr iar astfel vom obţine:  8+5+5+4+6 = 28=2+8= 10= 1

Alt exemplu ar fi BH 01 AAA = 0+1+1+1+1= 4

Interpretare:

  Automobilele ce deţin codul numerologic 1 veţi putea uşor observă că modul în care circulă, tinde spre a-şi manifesta individualitatea şi autoîmplinirea. Un astfel de automobil nu trebuie condus în stil sportiv deoarece nu suporta nervozitatea şoferilor la volan şi ca un câine de pază recunoaşte doar un singur proprietar. Putem spune că este un automobil oarecum gelos. Totul va merge bine până când veţi împrumuta maşina cuiva pentru o oră sau o zi şi garantat vă va întoarce automobilul, dacă nu lovit, cel puţin zgâriat sau cu o daună oarecare, deoarece duhul acestei maşini nu suportă să fie condus de un alt şofer, decât celui cărui îi aparţine.

53907_t2vbbdb8

Pentru un astfel de automobil este foarte important să fie bine întreţinut şi să arate cât mai bine. Dacă proprietarul nu este prea atent faţă de automobilul său, nu acorda suficientă atenţie, nu schimbă uleiul la timp, şi rar trece pe la o spălătorie, automobilul se va strica din cele mai inexplicabile motive. Uneori, un astfel de automobil îl laşi seara în parcare în regulă, iar dimineaţa pur şi simplu nu vrea să pornească. Această maşină, are nevoie de un proprietar atent şi grijuliu, care să se raporteze faţă de automobil, cu atenţie şi grijă, dar mai ales cu tandreţe. Maşina are nevoie să fie lăudată, apreciată, admirată, să fie mai atent la orice zgomot suplimentar şi din timp să înlături cele mai mici defecţiuni. Dacă proprietarul îşi iubeşte propriul automobil şi are o relaţie prietenoasă cu el, atunci de foarte multe ori se poate întâmpla că deşi maşina avea o defecţiune care a apărut pe drum, totuşi va rezista până acasă. Unui astfel de proprietar, automobilul 1 îl va sluji cu credinţa şi putere mulţi ani. Feriţi-vă să conduceţi un astfel de automobil într-o stare de agitaţie sau nervozitate. Nu intraţi cu nimeni în competiţie pe drumurile publice.

Automobilul lui 2 – un astfel de automobil este precum o fiinţă foarte instabilă şi capricioasă. Poate fi un adevărat coşmar pentru şofer, deoarece acesta nu ştie niciodată la ce să se aştepte de la prietenul său pe 4 roţi. Proprietarul automobilului 2 trebuie să fie un om foarte încrezător în sine, chiar dur. Un proprietar neîncrezător, va simţi cum un astfel de automobil, ca un cal nărăvaş, ba nu vrea să se înscrie în curbă, ba tinde” să se sărute” cu o altă maşină.

Aşa că, având o astfel de maşină, pe lângă talonul maşinii, proprietarul acesteia trebuie să primească şi un abţibild care să fie lipit pe lunetă cu inscripţia:”Nu eşti sigur-Nu depăşi!” Sau în general nici nu te aşeza la volanul acestei maşini.

13835526631a29ad4b

Niciodată nu permite să te cerţi cu cineva în timp ce conduci o astfel de maşină fie că acel cineva se afla în interiorul maşinii, fie că se afla la celălalt capăt al firului. Nu se recomandă să asculţi muzica unor interpreţi decedaţi în timp ce conduci.

  Automobilul lui 3 – Acesta, de cele mai multe ori te poate scoate din sărite cu defecţiunile multe şi mărunte care apar în cele mai nepotrivite momente şi în cele mai nepotrivite locuri.

Dacă un astfel de automobil “va hotărî” să îi moară motorul, atunci în mod sigur, aceasta se va întâmpla în mijlocul unei intersecţii într-o oră de vârf sau într-o localitate unde nici dracu nu trece, decât o dată pe lună:). Automobilul ce deţine codul numerologic 3, este supus voinţei şoferului şi este tenace în atingerea scopului. Dacă maşina lui 3 va avea parte de un proprietar care nu se pricepe la automobile, atunci acesta chiar dacă se va desface în bucăţi, va încerca să îşi ducă domnul, până la locul destinaţiei.

Dacă proprietarul nu se peicepe la mecanică deloc, nu are cunoaştere despre motoare şi altele de-ale gospodăriei automobilistice, atunci maşina nici nu va porni din loc, din cauza unei defecţiuni minore. Problema constă în aceea că un astfel de devotament şi rezistenţa în amestec cu răbdarea nelimitată, poate să îl coste mult pe proprietar, deoarece problemele pot ajunge în timp, la defecţiuni foarte serioase ale motorului, suspensiilor şi în astfel de situaţii, rotile pot zbura în direcţii diferite iar reparaţia maşinii va costa mulţi bani, răbdare şi nervi. Un astfel de automobil iubeşte oamenii deştepţi, capabili şi cu abilităţi tehnice. Aveţi mare grijă de cele mai mici defecţiuni ale maşinii, pentru că mai târziu să nu vă coste mult prea mult. Este o maşină foarte bună pentru studenţi, pentru cei care învăţa, sunt studioşi şi interesaţi de ştiinţe.

Automobilul lui 4 – duhul acestei maşini este un democrat înnăscut şi un mare iubitor al societăţilor înalte. Este foarte bine dacă un astfel de cod îi aparţine unui microbus sau unei limuzine, maşinilor de lux cu un interior impresionant. Dacă însă un astfel de cod a nimerit unei maşini mici de tip Smart cu două locuri, atunci acesta se va strădui din toate puterile să vă facă cunoştinţă cu toţi poliţiştii de la circulaţie care vă vor ieşi în cale cât şi cu un număr cât mai mare de alţi oameni. Pe dvs. cineva tot timpul vă va întreba cum să ajungă la o anumită destinaţie, mereu vei nimeri blocaje de trafic, aproape tot timpul cineva vă va ruga să îl duceţi undeva, iar “fluturaşii de noapte” mereu vor dori să vă oprească pentru a vă oferi un serviciu erotic, desigur dacă vor întrezări la volan un bărbat.

943-auto-mechanic

Automobilul lui 4 este ideal în rol de microbus sau taxi. În această situaţie, comunicarea şi schimbul de persoane pentru acesta va fi din belşug; astfel încât, nici un efect secundar nu ameninţa şoferul. Este o maşină bună pentru o familie cu mulţi copii sau o maşină care mai degrabă îndeplineşte rolul de taxi gratuit pentru prieteni, rude şi cunoştinţe. Acesteia îi place ca prin interiorul ei să treacă mulţi oameni, să transporte bunuri şi tot felul de obiecte. În trafic, deseori poţi vedea un astfel de automobil care duce în porbagaj un frigider pe jumătate afară sau un covor pus pe acoperiş de-a curmezişul astfel încât ocupa două benzi:). Deseori am văzut astfel de automobile care transportau tone de cartofi, pepeni, astfel încât abia se mai întrezărea şoferul.

Automobilul lui 5 – tinde să trăiască în pas cu timpurile. Este foarte bine dacă un astfel de număr îl deţine un Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet sau Chrysler. Aceste maşini mereu sunt contemporane şi deţin ultima tehnologie, la nivel înalt. Dar ce e de făcut când un astfel de număr îl deţine o Dacia? În acest caz, în mare grabă mergi la un atelier şi fă-i maşini un tunning. O Dacia ale cărei portiere se deschid doar printr-o apăsare de buton, cu o tapiţerie din piele întoarsă și o scrumieră din bronz, cât şi cu imaginea unui cap de tigru pe toată capota, va reprezenta întradevăr un adevărat automobil a lui 5.

Dacă însă tu nu te vei ocupa de machiajul şi cosmetică acestei maşini, atunci ea se va supăra pe tine şi va începe să viseze la un alt proprietar… Automobilul lui 5 se potriveşte perfect profilului unui pilot de curse şi altor iubitori de viteză, distracţie, aventura, prefera să călătorească cu maşina mergând cu ea prin toată Europa. Duhul acestei maşini este unul excentric, uneori chiar extravagant, de multe ori trecând limitele spre kitsch. Este o maşină bună pentru artişti, rebeli, nonconformişti şi îi primeşte cu drag pe oamenii cu astfel de înclinaţii spre devianta şi libertate. Dacă însă eşti un conformist, un supus, un birocrat, nu vei avea viaţă uşoară cu o astfel de maşină.

Automobilul lui 6 – este un cal de tracţiune fidel stăpânului. Cu astfel de maşină poţi să muţi munţii sau să o foloseşti în scop strict individual – nu te va face de râs, nu te va lăsa chiar şi atunci când logica nestrămutată îţi spune că maşina trebuia să cedeze. Duhului acestei maşini nu îi place întrecerea de dragul întrecerii pe drumuri, însă dacă proprietarul întârzie, atunci este capabilă să circule fulgerător ca şi taxiul din filmul Taxi, şi îşi va duce proprietarul la locul potrivit fără întârzieri, ba chiar poate înainte de termen. Aceasta este o maşină calmă şi armonioasă. A se strica în mijlocul drumului şi a nimeri în accidente rutiere nu este deloc pe gustul ei. Automobilul lui 6 râvneşte să vadă la volanul ei un om gospodar, de treabă şi liniştit, iubitor al muncii sale şi care îşi respectă proprii bani. Pe lângă asta, maşina cere că proprietarul să o respecte şi pe ea, să aibă cunoştinţe despre construcţia automobilului şi să nu se încovoaie personal pentru a schimba o roată, a schimba uleiul şi alte reparaţii minore.

masina-elena-basescu-b07eba

O astfel de maşină prefera să se lase reparată de specialişti care să o trateze cu respect şi grijă. Te va sluji o viaţă întreagă şi te va purta unde îţi doreşti, dacă o respecţi şi devii aproape una cu ea. Trebuie să o simţi, să o asculţi, să înţelegi ce vrea, să o iubeşti, să ţii la ea. Dacă vei face asta, nu îţi va pare rău că ai un număr de înmatriculare ce formează cifra 6. De regulă, o astfel de maşină are o viaţă lungă şi prefera să aibă puţini proprietari, daa e posibil doar unul. În general este un automobil bun pentru reprezentanţii clasei mijlocii.

Automobilul lui 7 – este serios, controlat şi adunat, concentrat şi orientat către scop. Nu poate suporta şoferii nervoşi, agitaţi, care bruschează volanul, pedalele şi schimbătorul de viteze. Este o maşină foarte bună pentru cei care conduc de mult timp, care pot conduce pe pilot automat, ce manevrează elegant maşina, cu uşurinţă, trecând de pe o bandă pe alta, mai ales în orele de vârf al traficului. O astfel de maşină este oarecum elitista şi nu îi prea place să stea bară la bară în trafic, aşa că prefera nişte numere de o altă culoare decât toate celelalte, o sirenă şi un girofar pe acoperiş.  Semnul de circulaţie STOP sau cedează trecerea, o astfel de maşină îl interpretează aproape că pe o jignire.  Automobilul lui 7 este o maşină foarte bună pentru conducători, reprezentanţi ai puterii, lideri, oameni impozanţi, care pot face că alături de ei şi maşina să devină mai impozantă. Un astfel de şofer va fi pe placul automobilului. Un astfel de cod numerologic se potriveşte cel mai bine maşinilor cu un statut aparte: salvari, poliţie, pompieri, protecţie şi pază, protecţia animalelor etc.

Automobilul lui 8 – necesită respect şi recunoaştere. Vibraţia lui 8 este sincronizata cu mişcarea curenţilor băneşti, cu circulaţia banilor. Nu este de mirare, faptul că automobilele lui 8 ca şi cum în mod special sunt repartizate oamenilor de afaceri, iubitorilor de putere, chiar şi de puterea banilor. Oamenii care trăiesc conform principiului” Pentru mine imposibilul este puţin” sau” Pentru mine nimic nu este imposibil” sunt bineveniţi la volanul unei astfel de maşini. Acestor maşini le place să impresioneze, să demonstreze lor şi proprietarilor, că pot face ceea ce pentru un astfel de model este considerat a fi cu neputinţă de realizat. În anumite situaţii, o astfel de maşină poate să meargă doar pe două roţi laterale sau chiar pe cele din spate fără să iasă din decor, demonstrând astfel, că este posibil ceea ce părea imposibil sau dacă se cicneste uşor cu o alta, cealaltă poate să se facă praf, ea însă rămânând practic fără daune. Nimănui nu îi va veni a crede că un astfel de lucru a fost posibil. Pe drumurile României, aceste maşini sunt foarte periculoase deoarece permanent intră în competiție cu altă maşină din trafic, fie depăşesc la limită sau crează o mulţime de situaţii periculoase atât pentru ei cât şi pentru ceilalţi din trafic. Deseori se formează impresia că şoferii unor astfel de automobile au impresia că sunt nemuritori jucându-se deseori cu moartea. Nu intraţi într-o competiţie cu o astfel de maşină deoarece ete posibil să o păţeşti rău pe când maşina lui 8 la limita va ieşi din situaţia de criză. Dacă eşti un om fricos, nu ştii să îţi păstrezi sângele rece până în ultima secundă, nu te stăpâneşti şi nici maşina, mai bine nici nu urca la volanul unei astfel de maşini.

424921_356712087695393_100000698134009_1144589_620369737_n_67673300

Duhului lui 8 nu îi prea place şi nu se simte confortabil să transporte tot felul de lucruri, asta fiind că şi o muncă. În schimb, cu mare plăcere vă transporta nişte schiuri, un mountain bike, o placă de surf sau va duce după ea în remorca un ATV sau un motor enduro. Îi place mult să epateze şi să arate celorlalte maşini ca ea este regina drumurilor.

  Automobilul lui 9 – aşează pe primul loc confortul iar pe locul doi bunătatea din interiorul ei şi compasiunea. O astfel de maşina va fi fericită să transporte un stăpân bun la inimă, cu un simţ al compasiunii dezvoltat, gata oricând să ia un autostopist pe timp de ploaie, frig sau canicula, în mod gratuit. Îl va ajuta foarte bine şi pe un proprietar care face taxi, dar care nu suprataxează. Într-o astfel de maşină, obligatoriu trebuie să fie un casetofon, radio, cd player pentru că în timpul călătoriilor, atât şoferul cât şi pasagerii să se poată delecta cu muzica preferată. Automobilele cu un astfel de cod se potrivesc perfect şi puse în slujba serviciului de Salvare cât şi a altor servicii de urgenţă. Într-o astfel de maşină, un proprietar cuminte, liniştit, potolit, molcom, sensibli, darnic, cu un caracter liniştit şi greu de enervat se va simţi foarte bine şi va trage foloase de pe urmă acestui cod. Dacă eşti un egoist, un răutăcios, nerăbdător şi agitat, fi atent de 10 ori mai mult la volanul unei astfel de maşini. Dacă eşti un om care eşti interesat doar în specula şi te bucuri de necazurile altora, mai bine nu urca la volanul unei astfel de maşini.

plm-politia

Atenţie! Oricare ar fi numărul de maşină, condu preventiv şi cu atenţie, având grijă de tine şi ceilalţi participanţi la trafic. Relaţia dintre şoferi se bazează pe încrederea că fiecare om respectă regulile de circulaţie cu responsabilitate şi într-o curbă nu mă voi trezi cu un automobil pe banda mea, venind din sens opus.

Sursa

Lasă un comentariu