Cifra Destinului

Fiecare individ se naște cu un set de aptitudini, capacități sau îndeletniciri, necesare parcurgerii zilelor pe care urmează să le trăiască printre semenii săi. Fiecare este ‘echipat’ complet cu tot ceea ce îi este necesar pentru a face față provocărilor care îl/o așteaptă în viață, pentru a trece peste diferite obstacole, pentru a interveni sau nu în viața altora și pentru a ajunge cu bine la propria destinație finală.

Cea mai mare parte dintre noi nu ne dăm seama foarte devreme în viața noastră care sunt aceste ‘unelte’ cu care suntem ‘echipați’ sau care este calea și mai ales destinația finală, unde trebuie să ajungem. Pentru unii, această conștientizare nu se întâmplă niciodată.

Numerologia este una dintre științele care dezvălui aceste aspect, fiecărui individ care dorește să le afle, care este dornic de dezvoltare, de îmbunătățire a calităților sale și a vieții personale în general. Doresc în continuare să fac o comparație mai ‘plastică’, prin care vreau să mă fac mai ușor de înțeles pentru cât mai mulți dintre cei pasionați de dezvoltare personală și nu numai. Am ales să fac o comparație între oameni – cifra de vibrație a destinului, și automobile – caracteristici generale ale acestora, prin care să evidențiez caracterul, capacitățile, modul de acțiune și percepția asupra vieții pe care o are posesorul fiecărei cifre de vibrație a destinului în parte.

Doresc să atrag atenția cititorilor că acestea sunt caracteristicile generale ale unui astfel de individ, însă acestea vor suferi mici adăugiri sau scăderi, funcție de celelalte caracteristici psiho-energo-informaționale proprii fiecărui om. Cu alte cuvinte, fiecare este liber să-și conducă în viață propria ‘mașină’ după bunul plac, să o alimenteze cu tipul de combustibil pe care îl preferă, să ia pasageri din drum la alegere,  poate chiar să conducă fără a poseda permis de conducere, să respecte sau nu regulamentele rutiere și pe ceilalți conducători…și alte aspecte care vor reprezenta sarea și piperul din viața fiecăruia. Aceste aspecte personalizate, le puteți afla fiecare în cadrul unei consultanțe numerologice pe care o puteți obține de la orice numerolog.

Modul de calcul al cifrei personale a destinului este următorul: se adună fiecare CIFRĂ din data de naștere, cu rezultatul astfel obținut se procedează la fel, până se ajunge la o singură cifră de la 1 la 9.

Ex.: 27.06.1968 = 2+7+6+1+9+6+8 = 39 = 3+9 = 12 = 1+2 = 3

Cifra destinului pentru cel/cea născut/ă în data de 27 iunie 1968 este 3

Cifra destinului 1

Formula 1

Monopost de Formula 1

Toată viața sa va căuta să se ia la întrecere cu ceilalți și să îi întreacă.

Se va aventura cu plăcere în tot felul de curse, întreceri, încercări, având încredere în propriile forțe.

Nu se bazează pe alții, nu cere ajutor decât în momentul în care chiar nu mai are încotro.

Este un automobil de o singură persoană, deci va călători mai mult singur, va rezolva singur ceea ce are de rezolvat în viață și va savura tot de unul singur marile succese. De asemenea nu este prevăzut nici cu ‘cârlig de remorcare’, motiv pentru care nu va trage pe nimeni după el în viață atâta timp cât îl încetinește în drumul său spre victorie.

În caz de ‘accident’ își va da seama că nu are cine să-l ajute, datorită individualității sale.

Este iute, sprinten și poate câștiga cele mai multe curse în care se înscrie.

Este selective cu privire la drumurile pe care ‘circulă’ în viață.

Cifra destinului 2

remorca

Remorcă

Acest ‘vehicul’ poate fi echipat cu motor pentru o propulsie proprie, însă lui îi este mai comod să fie împins sau tras de altcineva prin viață. De obicei se adaptează cu ușurință acolo unde se află și de aceea nu are nevoie de motor propriu.

Marele său avantaj este că în propria ‘remorcă’ poate transporta foarte multe ‘piese’ utile celui care îl ‘tractează’. Acesta te poate scoate din cele mai cumplite încurcături sau te poate trage înapoi atunci când ai cea mai mare nevoie să te grăbești într-o situație.

Nu este greu de ‘întreținut’ și nici nu sunt pretențioși astfel de oameni. Cu toate acestea au nevoie de atenție, îngrijire și încurajare. Pot fi parteneri ideali în anumite momente ale vieții.

Alături de  o astfel de persoană celălalt va trebui să fie cel cu inițiativa de cele mai multe ori.

După cum știm, o remorcă nu este echipată cu volan (însă cu ajutorul potrivit poate fi), motiv pentru care aceasta poate fi ușor controlată de alții dacă li se permite acest lucru. Rulează pe orice fel de drum atâta timp cât este tractat de cineva adaptat drumului respectiv.

 Cifra destinului 3

advertise

Mașină publicitară

Dintr-un astfel de autoturism în permanența se va auzi ‘gălăgie’. Poate fi muzică, pot fi citate, discursuri, piese de teatru, de dans, ori alte forme de artă prin care șoferul unui astfel de automobil să se facă re/cunoscut, în momentul în care apare într-o ‘parcare’.

Acesta este tot timpul pe drumuri, pentru a cunoaște oameni, locuri noi și pentru a se face cunoscut. Îi place să ‘parcheze’ în tot felul de locuri și să facă câte ceva nou zi de zi.

Atrage oamenii cu ușurință în jurul său și are un talent înnăscut de a fi în centrul atenției, de a se face plăcut și ascultat de ceilalți.

Poate pleca la drum alături de alții și va fi o companie plăcută doar că datorită firii sale distrate uită adesea să mai alimenteze cu combustibil, să facă revizia tehnică sau să selecteze călătorii.

Se adaptează cu ușurință oricărui tip de drum în viață și dacă consideră cu o rută îi este prea dificilă o va ocoli cu eleganță.

 Cifra destinului 4

masina agricola

Mașină agricolă

Aceștia sunt oamenii muncitori. Sunt capabili de cele mai grele munci fizice pe care le fac cu plăcere pentru că aceștia conștientizează ușor care le este scopul în viață.

Sunt capabili să depună un efort foarte mare și chiar să facă și treaba altora dacă aceștia știu cum să trateze cu ei. Au rezervoare mari de combustibil pe care le gestionează strașnic.

După ce termină munca, aceștia sunt primii care ajung la ‘service’ pentru recondiționare sau recreere. Țin foarte mult la fizicul lor și la plăcerile materiale.

Cunosc în detaliu ceea ce au de făcut și îi preocupă finalizarea la perfecțiune a sarcinilor.

Nu își risipesc aiurea ‘combustibilul’ deși uneori se pot ambiționa în mod eronat să finalizeze o lucrare despre care doar ei nu văd că nu poate fi realizată.

Înainte de a pleca la drum se vor interesa în amănunt de starea carosabilului, de dotările din portbagaj și de nivelul de combustibil.

 Cifra destinului 5

prototip

Prototip

Acești oameni sunt extravaganți, le place să fie în centrul atenției, să facă lucruri total ieșite din comun și să nu se asemene cu ceilalți.

Vor căuta să iasă în evidență prin tot ceea ce fac și au un fler aparte care îi ajută în acest sens. Chiar dacă are mașina plină de ‚noroi’, șoferul acestui ‘automobil’ va ști să transforme aceasta într-un atu propriu prin care să-și dovedească caracterul nonconformist și aventurier.

Ei sunt pregătiți în permanență cu cantități suplimentare de combustibil și pot da și altora din acesta. Sunt foarte energici și caută mereu drumuri noi, le plac călătoriile foarte mult și să cunoască cât mai mulți oameni.

Au nevoie de ‘liberă trecere și parcere’ în permanență și de asemenea de liberă exprimare.

Nu vor sta prea mult la cozi și nici nu vor fi deranjați de ‘claxoanele’ celor din jur, ba chiar le pot considera ca semn de apreciere și ovație.

 Cifra destinului 6

rulota

Rulota

Aceștia sunt cei care au în permanență tot ceea ce le trebuie asupra lor. Cu greu părăsesc căminul de aceea dacă pot vor face tot posibilul să ia cu ei întreaga casă, sau cea mai mare parte din ea.

Simt nevoia de echilibru și armonie în jurul lor oriunde s-ar afla.

Sunt protectori cu cei din preajma lor, mai ales cu membrii familiei pentru bunăstarea cărora sunt dispuși să facă mari sacrificii.

Alături de astfel de oameni te vei simți în siguranță chiar dacă sunteți sub cerul liber. Va găsi o modalitate de a te face să treci mai ușor peste problemele de moment pe care le ai.

Ușa lor este aproape în permanență deschisă și nu sunt foarte selectivi cu musafirii. Dacă te-au trecut insă pe lista de musafiri nepoftiți, cu greu îi vei reintra în grații.

Aceștia vor merge pe drumurile cele mai sigure în viață, de preferat asfaltate și vor evita pe cât posibil pe cele necunoscute, accidentate sau neiluminate.

 Cifra destinului 7

cloud car

Obiect Zburător Neidentificat

Acești oameni mai mult plutesc prin viață decât merg sau călătoresc cu un mijloc de transport. Par că sunt mai mult cu capul în nori, interesați predominant de lucrurile misterioase, ascunse, spiritual. Sunt mai mistici, mai profunzi în gândire și le place mult să cerceteze.

Atunci când pleacă la drum o pot face chiar și fără să închidă ‘portiera’. Pe aceștia destinația pe care au vizualizat-o deja îi energizează și îi împinge de la spate în atingerea obiectivelor.

Ei știu foarte bine care le sunt limitele și nu se bagă să repare eventuale disfuncții ‘electrice’ ori ’mecanice’, deși vor fi foarte curioși să afle ce s-a întâmplat.

Dacă vor lua cu ei alți ‘pasageri’ sau ‚autostopiști’, nu vor fi prea comunicativi decât dacă se discută un subiect mistic, spiritual.

Sunt capabili să meargă pe orice drum și dacă la un moment dat își dau seama că nu sunt echipați corespunzător, se bucură totuși de drum și de peisajul descoperit.

 Cifra destinului 8monster truck

Monster Truck

Acestor oameni nu le stă nimic înainte atâta timp cât știu ce vor (și de cele mai multe ori știu). Sunt foarte puternici, masivi, hotărâți, gestionează foarte bine orice situație în care se află.

Sunt buni afaceriști, prin urmare vor avea nevoie de o imagine impunătoare în acest mediu, una agresivă și care să impună respect.

Alături de ei poți obține multe beneficii însă va trebui să dovedești că le și meriți. Te va ajuta la nevoie dar va face clar delimitările și-ți va arăta cine este șeful și cine subordonatul.

Acționează cu sânge rece și ține foarte mult la respectarea ‘regulamentelor’. Dacă ai  ‘trecut pe roșu’ prin fața lui, fii sigur că te va prinde din urmă și îți va cere socoteală.

De obicei ‘circulă’ singur, însă, dacă se asociază cu cineva, o va face cu un scop precis.

Chiar dacă nu câștigă fiecare cursă la care participă, pe un astfel de om îl interesează doar campionatul – trofeul suprem.

Este pregătit să plece pe orice fel de drum în viață, dacă nu se va adapta din mers.

 Cifra destinului 9

future car

Mașina viitorului

Aceștia sunt cei care vor revoluționa lumea. Ei caută în permanență transformarea proprie dar și a celorlalți. Sunt foarte preocupați de dezvoltarea personală și caută cu orice prilej să transforme ceva la propria persoană.

Sunt pasionați de tehnologie, de tot ceea ce apare nou pe piață. Văd lumea cu alți ochi și privesc mai mult spre viitor. Îi interesează mai puțin trecutul și ce a fost până acum.

Dacă într-o ‚cursă’ i-ai fost rival, în următoarea te poate accepta cu ușurință ca partener și chiar te va ajuta să câștigi dacă îi arăți că îți dorești asta.

Afirmă mereu că este interesat de îmbunătățirea performanțelor propriei ‘mașini’, însă îl poți vedea cu ochii tăi cum alimentează cu ‘motorină’ în loc de ‘benzină’.

Va lua alături foarte mulți ‘călători’, chiar și pe cei pe care nu îi cunoaște și cele mai multe călătorii va prefer să le facă în locuri retrase din natură unde să se bucure de liniște și viață.

 

Să vă fie de folos…

Un răspuns la Cifra Destinului

Lasă un comentariu