Cadoul potrivit pentru cifra 5

Cel născut în ziua de 5, 14, 23 a oricărei luni

plane_travel_large

Sunt persoane care se simt cel mai bine atunci când lucrează cu oamenii, adoră să se afle în mijlocul lumii şi mai ales în centrul atenţiei. Sunt plini de viaţă şi au nevoie adesea să schimbe decorul, să facă tot felul de modificări în viaţa lor. De aceea vor aprecia cadourile de ultimă generaţie, un smart-phone, o tabletă, un I-pod, sau alte device-uri care să le permită să fie în contact permanent cu noutăţile, cu lumea din jurul lor şi totodată să-şi ţină apropiaţii la curent în legătură cu activităţile lor cele mai recente.

O petrecere surpriză ar fi modul ideal de a-i ură “La mulţi ani!”, însă asta nu înseamnă că va uita de cadouri. Asigură-te că fiecare invitat îi va oferi ceva autentic, inedit, ieşit din comun. Un ceas, o pereche de mănuşi, beţişoare parfumate, o lampă multicoloră, un rucsac, bilete la concerte, la spectacole, etc. Până şi modul de ambalare sau de oferire al cadoului e de preferat să nu fie atât de convenţional. Vor fi plăcut surprinşi să primească discul cu muzica preferată dintr-un elicopter de jucărie ghidat cu telecomandă…care bineînţeles să facă parte tot din cadou.

surprise-party

Îi poţi stimula imaginaţia şi dorinţa de a descoperi şi de a inova cu un joc de creativitate, jucării inteligente sau articole sportive. Majoritatea sunt pasionaţi de jocuri, de sport, de mişcare. Află care sunt acestea şi caută să îl/o surprinzi cu o piesă vestimentară care îi lipseşte din echipamentul său, ori oferă-i un obiect pe care îl va folosi în următoarea excursie, o crosă nouă de golf, o rachetă de tenis sau o bicicletă.

Vor pune mare preţ atât pe gest în sine cât şi pe valoarea cadoului primit, de aceea nu te zgârci atunci când vrei să-i cumperi ceva care să-i placă. Faptul că vede o etichetă de renume îl/o va face să înţeleagă faptul că reprezintă ceva pentru tine şi asta îi va oferi un sentiment plăcut.

maurice-lacroix-elegant-watch-580x385

Persoana cu cifra de vibraţie interioară 5 va aprecia deopotrivă o cină romantică, cât şi o petrecere surpriză cu 50 de prieteni. Ideea principală este să îl/o laşi să se manifeste aşa cum îşi doreşte, să fie în centrul atenţiei, să i se acorde multă atenţie şi să se distreze. Atâta timp cât te asiguri ca cina respectivă să fie “întreruptă” din când în când de alte mici surprize…îi reciţi o poezie, apare un cântăreţ lângă masa voastră, descoperă un bileţel sub şerveţelul de pe masă…şi alte elemente care să adauge sare şi piper momentului respectiv. Nu va conta atât de mult mâncarea sau băutura, însă nu te zgârci şi nu face compromisuri.

golf-header

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 5 este culoarea violet, deci dacă obiectul pe care i-l vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de jasp sau acvamarin, o va energiza şi proteja.

dacă dorești sfaturi suplimentare pentru un cadou personalizat pe care dorești să-l faci unei persoane dragi, îmi poți lăsa un mesaj aici

Un răspuns la Cadoul potrivit pentru cifra 5

  1. Vera zice:

    super….mi se portiveste destul de mult…sunt nascuta pe 5 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu