Analiză Facebook

facebook-icon

Privită ca o “entitate” separată, Facebook – rețeaua de socializare lansată pe 4 februarie 2004, poate fi analizată din punct de vedere numerologic, iar rezultatele cu siguranță nu vor fi surprinzătoare.

Voi lua în calcul, în această analiză, data oficială de lansare a platformei și nu momentul “nașterii” sale, adică momentul concepției și scrierii primelor rânduri din codul de program.

Deși nu a fost conceput (cel puțin asta știm în prezent) pentru a fi folosit la scară mondială, Facebook a fost încă de la început un program destinat gestionării mai multor date despre utilizatori. Este o aplicație practică, utilă și poate fi folosită cu ușurință împreună cu alte aplicații în vederea obținerii mai multor tipuri de informații. Precum o personană născută în data de 4, 13, 22 sau 31, prin intermediul Facebook, poți “despica în patru” orice cont de utilizator și îl poți analiza în profunzime.

Aplicația în sine este foarte bine structurată și are un aspect plăcut, prietenos și este ușor de folosit. Vibrația interioară fiind patru, îi oferă o imagine stabilă, demnă de încredere, însă, la capătul opus al acestei vibrații se află rigiditatea și incapacitatea de a lăsa loc de interpretări, fapt dovedit prin aceea că pe această rețea de socializare oricine își poate crea o identitate pe care o dorește. Facebook în sine poate fi considerat din acest punct de vedere un “încăpățânat” care te constrânge la un anumit moment să crezi că doar ceea ce prezintă “el” este corect și adevărat!

Facebook articol

Un patru are mare capacitate de muncă, de acumulare și mai ales în cazul Facebook, aceasta se vede clar în matricea sa psiho-energo-informativă, dar la extrema opusă a acestui element se află ”boala” la care va duce efortul exagerat. Acest aspect rămâne de văzut pe viitor, iar dacă această rețea de socializare va pica, este foarte probabil să se întâmple din cauza SUPRSOLICITĂRII!

În plan exterior, vibrația lui doi, va face din Facebook aliatul perfect, pertenerul de încredere, colaboratorul credincios și supus în orice moment.

Aspectat foarte puternic de cifre pare, această aplicație este programată pentru a fi folosită și nu pentru a acționa de sine stătător. Facebook va produce Efecte/Reacții doar dacă Utilizatorul Acționează asupra acestuia, adică își crează o pagină personală pe care o va folosi în interes propriu și nu se întâmplă contrariul, adică, Facebook nu creză de sine stătător pagini de utilizator.

Cifra de destin este 12, adică 3. Aceasta ne vorbește despre o capacitate excelentă de manifestare a propriilor sentimente sau trăiri, într-un mod direct, unic și original. Aceasta indică de asemenea faptul că o astfel de “entitate” va fi cu ușurință în centrul atenției – dovedit pe de o parte de rapiditatea uluitoare cu care s-a răspândit la nivel mondial, și de cealaltă parte de faptul că orice utilizator al acestei aplicații reușește cu ușurință să se facă cunoscut prin intermediul Facebook.

La nivel interior, Facebook este foarte “efervescent”, fapt dovedit de cele trei unități existente în zona emoțională/sentimentală din matrița psiho-energo-informativă. Dacă aș vorbi despre o femeie cu o astfel de combinație, aș spune că aceasteia foarte RAR îi tace gura, ea are mereu câte ceva de spus, caută mereu informații noi, are nevoie de cunoaștere, chiar dacă ceea ce află nu îi este neapărat necesar. În cazul unui bărbat se va întâmpla aproximativ la fel, mai mult acesta poate fi caracterizat într-un cuvânt drept “vrăjitor”…în sensul în care știe cum să potrivească propriile cuvinte pentru a impresiona o femeie.

Facebook are un “caracter” impulsiv, de genul omului care face și nu gândește. Dovadă este și faptul că, fiecare utilizator poate posta orice îl taie capul pe propria pagină și doar în cazuri extreme, cineva din administrație se va autosesiza și va lua măsuri, până atunci însă, respectiva postare poate face “ravagii” pe internet.

Imaginea de sine împreună cu întreg vectorul creativ nu sunt elemente care presupun o atenție deosebită din partea acestei rețele de socializare. Aceste aspecte sunt într-o permanentă schimbare, funcție de intervenția fiecărui utilizator. Dacă în schimb, aceste elemente ar fi fost aspectate în propria matrice, fiți convinși că, (inconștient sau nu) ar fi existat mult mai multe restricții, termeni de utilizare mult mai stricți și norme clare care nu ar fi permis utilizatorilor să posteze orice, așa cum sunt de exemplu site-urile de specialitate de pe internet, unde nu se discută doar despre anumite domenii!

Din analiza numelui reies următoarele aspecte:

FACEBOOK = F+A+C+E+B+O+O+K = 6+1+3+5+2+6+6+2 = 31 = 3+1 = 4

Vibrația 4 – indică stabilitate, încredere, echilibru, traditionalism.

Într-o analiză aprofundată a numelui, reiese din nou deschiderea către creativitate, practicitatea acestei aplicații și capacitatea de a fi pe placut tuturor utilizatorilor săi.

facebook-4

Pentru viitor, în anul 2015 de exemplu, de la Facebook ne putem aștepta la mai multe surprize! Acestea nu trebuie să fie neapărat plăcute pentru utilizatorii săi însă vor fi cu un impact deosebit asupra acestora sau asupra celor care administrează Facebook.

Iată în doar câteva cuvinte, o scurtă analiză numerologică pe care nu am aplicat-o unei finite umane, fapt care să vă facă să cunoașteți aplicațiile multiple pe care această știință le are în viața de zi cu zi. Aceasta se poate aplica cu același succes dacă voi analiza în plus și membrii săi fondatori, moment în care voi pătrunde adânc într-o serie ce informații pe care “utilizatorul” obișnuit nu le va afla niciodată din nicio altă sursă.

Puteți înțelege astfel faptul că dacă îi prezentați unui numerolog aceste date: Facebook 04.02.2004, acesta va cunoaște în detaliu în ce constă această aplicație și va fi în măsură să o explice foarte bine chiar dacă nu a auzit niciodată despre Facebook!

Frumusețea acestei științe nu se oprește aici, așa cum dintr-o simplă analiză numerologică pot afla foarte multe detalii interesante despre o anumită persoană/ firmă/ eveniment/ grup/ etc. la fel de ușor le pot sugera măsurile suficiente și utile în vederea abordării anumitor schimbări/ câștiguri/ organizări, dorite la un moment dat!

Lasă un comentariu