PREZIDENȚIALE 2014

sistem-de-vot-electronic-pentru-congres-cu-buletine-scanate-pe-cod-de-bare-proiectul-psd

Turul unu 02.11.2014

O zi cu o puternică influență la nivel spiritual, în care deciziile vor fi luate la un nivel mai elevat, se va împlini o voință superioară omului de rând, care trăiește încă puternic influențat de lumea materială.

Se vor impune cu putere în această zi decizii bazate pe rațiune, viziune și psihism. Este o zi a dualității, în care spiritul vizionar, imaginativ, futurist, orientat spre dezvoltare și evoluție creativă, se va opune celui instinctual, bazat pe nevoile primare ale omului, spirit de conservare și frici.

În data de 2 noiembrie 2014 este favorizată cooperarea și parteneriatul pe termen lung, încheiar într-o relație diplomatică, de colaborare bilaterală.

După cum stau lucrurile, rezultatul alegerilor din această zi va fi unul echitabil, just, se va face dreptate cu alte cuvinte. Fiecare va primi exact ceea ce merită. Această dreptate însă, este foarte probabil să se dovedească ulterior a nu fi cea mai plăcută datorită faptului că se va înfăptui în baza unei judecăți divine, cu legi puțin diferite de cele cu care suntem obișnuiți în viața de zi cu zi. Se va aplica astăzi zicala “După faptă și răsplată”, iar răsplata va fi pe măsură! Atât la nivel individual, pentru fiecare locuitor al acestei țări, cât și la nivel social, se apropie o perioadă a recoltei, momentul în care se vor culege roadele a ceea ce s-a sădit și s-a cultivat în ultimii ani în această țară. Urmează o perioadă de reflectare profundă asupra a ceea ce a fost în trecut, doar că în cele mai multe dintre cazuri nu mai este mare lucru de ‘reparat’, acum pe ultima sută de metri. Cel mai puțin afectați, vor fi cei care vor înțelege ceea ce urmează să se întâmple, își vor recunoaște greșelile și vor suporta cu fruntea sus consecințele faptelor lor. Aceia care vor reuși să coboare cu picioarele pe pământ și să-și dea seama că, pe lumea asta, nimic nu rămâne nepedepsit.

Este o zi care va da naștere la o multitudine de emoții și trăiri interioare, sunt posibile tresăriri, remușcări, exaltări, sentimente extreme, care pot duce către instabilitate emoțională. În general, în această zi, deciziile vor fi luate cu dificultate. Se va simți nevoia unui sfat, a unei îndrumări din partea cuiva de încredere, care să vă ajute să vă decideți. Dacă nu aveți deja o opțiune clară, nu vă așteptați să vă decideți cu ușurință în ziua alegerilor. În cazul acestora din urmă, opțiunea făcută va fi radicală și extremă – ori rațională, profundă și orientată spre evoluție la un nivel înalt, ori conservativă, bazată pe frică și nevoia de echilibru pe plan personal. Cale de mijloc nu va exista.

Concluzie asupra zilei de 02.11.2014

urna-vot

Deciziile vor fi luate din nevoia de sprijin, de colaborare și va fi extremă: ori – ori. Rezultatul final va fi unul decis după o judecată superioară, ascunsă, ocultă, nepercepută de majoritatea oamenilor și în conformitate cu opțiunile, acțiunile și evenimentele petrecute în ultimii ani în această țară.

Turul doi 16.11.2014

Spre deosebire de data primului tur al alegerilor, aceasă zi are o vibrație masculină, activă, orientată spre decizie și acțiune, dar cu o ușoară influență de interiorizare, de retragere în sine pentru a medita asupra deciziei finale.

Asemănător datei primului tur al alegerilor, influența generală a zilei de 16 noiembrie 2014 se manifestă la un nivel superior de conștientizare și raționalizare. Diferența semnificativă apare în faptul că, în această zi se va manifesta cu putere voința. Voința alegătorilor, voința celor aleși, însă în general aceasta se va manifesta de la un nivel superior al conștiinței. Va fi o decizie luată la nivel înalt spiritual, rațional sau ocult și se va întâmpla astfel încăt populația tării să trăiască un sentiment de împăcare cu sine, în ideea în care fiecare și-a făcut datoria morală, deși în mare omul de rând și-ar fi dorit să nu fie nevoit să treacă prin această schimbare – alegerea unui nou președinte, “care cine știe câte schimbări va aduce și câte se vor modifica în viața mea!”

La fel ca și în primul tur al alegerilor, va merge mai departe exact acela care ‘trebuie’, în conformitate cu legile divine, superioare, astfel încât să se realizeze pe viitor înfăptuirea dreptății, plata tuturor greșelilor și recompensarea celor merituoși.

La ultimele alegeri, cele din noiembrie/decembrie 2009, accentul s-a pus pe impactul sentimental, pe trăiri, emoții, un fel de șantaj emoțional, pe capacitatea de sacrificiu a românilor și speranța acestora într-un nou început, pentru care însă, nu au fost făcute suficiente sacrificii (din partea alegătorilor – după alegeri). Semnificativ la acea dată a fost conceptul de putere. Deținerea puterii și folosirea ei în vederea obținerii rezultatului dorit. Perioada a fost favorabilă manifestării controlului, stăpânirii, orientării către puterea absolută, deținută de cei mai influenți oameni. Ca dovadă în acest sens, amintesc doar ușurința cu care s-a aplicat modificarea mandatului prezidențial de la 4 la 5 ani.

Semnificația acestui al 5-lea an se observă cu ușurință în ultima perioadă de timp. După 2 mandate de cate 4 ani, 8 în total, timp în care și-a consolidat poziția de șef în stat, a depus o muncă serioasă, sârguincioasă, pe toate planurile, iată vine acest al 5-lea an, al celui de-al 2-lea mandat, în care președintele României a ieșit tot mai mult în evidență prin varietatea de conflicte/dispute în care a fost implicat, cu sau fără voia sa. Dacă nu ar fi stăpânit suficient de bine această putere uriașă ce i-o conferă funcția de președinte, ori dacă nu ar fi fost sprijinit în acest sent de o putere mult mai mare, acest al 8-lea an ca președinte, ar fi însemnat pentru Traian Băsescu momentul în care ar fi fost ‘debarcat’ și suportarea consecințelor faptelor sale. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, acesta s-a poziționat și mai bine în funcția de conducere și totodată și-a asigurat și o continuitate stabilă în viața politică.

Cu o fire puternică, un psihism excelent și o cale în viață bazată pe scopuri precise, clare și bine definite, lui Traian Băsescu i se întrevede un viitor ‘călduț’, atât în politică cât și în afara ei, depinde ce va dori să facă în continuare. La fel de bine ar putea urma o promovare, poate o funcție în străinătate, într-o organizație de conducere superioară celei în care s-a aflat până acum.

Cumberland_School_of_Law_Justice_and_Mercy_2

În cazul alegerilor din 2014:

  • la primul tur, cuvântul de ordine va fi colaborarea – parteneriatul în vederea atingerii unui scop comun. Rămâne de văzut totuși cine va fi partenerul potrivit.
  • la cel de-al 2-lea tur, accentual va cădea pe gândirea limpede, pe creativitate și orientarea spre perfecțiune, spre mai bine.

Din toate calculele numerologice, reiese faptul că ne îndreptăm spre un rezultat înțelept, care nu va fi neapărat înțeles de toată lumea și care va duce spre evoluție. Mai trebuie luat în seamă totuși următorul aspect: cel mai prețios diamant a trecut prin nenumărate șlefuiri până și-a căpătat strălucirea!

Scurtă analiză numerologică pentru o parte dintre candidați – în ordine croologică

Călin Popescu Tăriceanu – 14.01.1952

popescu-tariceanu

  • spirit nonconformist și foarte activ;
  • personalitate puternică, solitară, greu de descifrat și mai ales de dominat;
  • se aventurează în tot felul de acțiuni din care caută să obțină rezultate pe plan personal;
  • caută în permanență să-și depășească limitele – deși le cunoaște foarte bine, și să-și lărgească orizonturile;
  • are intuiția și voința psihică foarte puternice și nu are nevoie neapărat de un partener, decât poate pentru a-i stimula sentimentele și trăirile emoționale;
  • renunță cu ușurință la o persoană/ o idee/ o activitate, dacă va considera că nu îi mai sunt de folos;
  • în caz de eșec, poate suferi de două ori mai tare, în momentul în care își dă seama că a rămas singur.

Monica Macovei – 04.02.1959

monica-macovei

  • caută să iasă în evidență printr-o abordare diferită a lucrurilor – chiar și a celor tradiționale, sau prin raportarea la un sistem de referință nou, propriu;
  • are capacitatea de a depune efortul necesar împlinirii unei sarcini însă îi lipsesc de cele mai multe ori viziunea și creativitatea pentru a eficientiza lucrul – va avea nevoie de consilieri;
  • este împăciuitoare și va căuta mai degrabă colaborarea cu oamenii decât o funcție de conducere – pe care o va aborda asemănător – nu va lua decizii importante de una singură;
  • are un sistem psihic slab, ce o va ține puternică atât timp cât primește laude și aprecieri, însă se va retrage în momentul în care simte că nu mai deține controlul;
  • poate deveni dezorganizată și ineficientă dacă nu își prioritizează eficient activitățile.

Klaus Iohannis – 13.06.1959

klaus-iohannis

  • poate și va face din cariera sa (indiferent care ar fi) un scop în viață, din care să-și asigure confortul material și spiritual necesar;
  • are curajul de a se aventura în tot felul de acțiuni chiar dacă presupun un grad ridicat de risc, însă poate deveni fixist și rigid în gândire;
  • joacă cu ușurință mai multe roluri în societate, tinde spre a asigura în jurul său armonie și prosperitate însă nu întotdeauna va duce activitățile în care este implicat până la capăt – va însărcina pe altcineva cu asta;
  • este orientat spre perfecționare continuă, prin propriile forțe, de aceea își crează o imagine nu foarte populară, este interiorizat și își exprimă cu dificultate sentimentele;
  • deciziile semnificative le va lua după ce le va trece prin filtrul gândirii proprii.

Dan Diaconescu – 09.12.1967

dan-diaconescu

  • are o imaginație bogată, activă și adoră să fie în centrul atenției;
  • creativitate debordantă care îl poate ajuta dacă învață să se folosească de ea în scop practic;
  • are viziuni proprii asupra lumii pe care o vede mai mult ca pe o scenă pe care își poate da frâu liber imaginației și creației;
  • orientarea generală a sa în viață este către obținerea și folosirea puterii, oricare ar fi aceasta – politică, mediatică, economică, etc.;
  • chiar dacă obține cu greu ceea ce își propune nu va renunța ușor la scopurile sale, pe care le poate realiza cu ușurință; pentru aceasta, de multe ori se vede nevoit să mai coboare puțin cu picioarele pe pământ.

Victor Viorel Ponta – 20.09.1972

victor-ponta

  • nevoia de echilibru îl face să fie bine oganizat și tinde spre a-și manifesta controlul și în exterior;
  • poate aduce bunăstarea într-o familie, îl preocupă acest aspect și devine implicat în acest sens; dacă ceva nu merge bine, va accepta cu dificultate faptul că trebuie să schimbe ceva;
  • sentimental și cu un psihic slab, poate fi cu ușurință convins de ceva anume pentru că este genul care refuză cu greu, mai ales în fața unor argumente solide;
  • evită conflictele pentru că nu le face față cu ușurință și pentru că le poate prevedea ușor; de asemenea, la nevoie le găsește repede rezolvarea;
  • îi este dificil să-și creeze o imagine stabilă despre sine și tinde spre a-și stabili în mod eronat poziția vis-a-vis de o persoană/ un grup/ un eveniment/ o situație;
  • poate începe mai multe acțiuni deodată, fară a fi și cel care le finalizează;
  • acumulează experiență și cunoștințe noi, mai ales când împărtășește ceea ce cunoaște deja, cu ceilalți.

Elena Udrea – 26.12.1973

elena-udrea

  • plină de energie, cu un psihic echilibrat;
  • are nevoie să treacă prin diferite situații care să-i trezească în ea emoții și sentimente cât mai variate;
  • se va orienta către oamenii care dețin puterea și va ști mereu să atragă privirile asupra sa atunci când își face apariția;
  • la nivel social are dificultăți în a-și stabili locul printre ceilalți oameni, în a-și forma o imagine clară și stabilă, care să inspire încredere, atractivitate și capacitate de sacrificiu pentru ceilalți;
  • poate ieși cu ușurință dintr-un conflict ori se poate eschiva cu totul dacă nu mai are niciun interes să mențină un foc aprins;
  • îi place să se afle mereu în centrul atenției, de aceea se va implica în tot felul de proiecte, pe care nu neapărat le va finaliza cu mâna ei.

 

Va urma…

 

Lasă un comentariu