Mărimea Contează!

Spun unii că de fapt mărimea nu ar conta.
Spun alții despre aceștia că au ceva de ascuns și că sunt frustrați sau sunt mințiți.
În final se va descoperi poate că fiecare deține propriul adevăr, dar până atunci vă invit să citiți părerea unui numerolog.

image

13 = 4 – nu e număr cu ghinion dar poate deveni iritant de insistentă. E harnică și perseverentă, capabilă de eforturi mari și de lungă durată! Rezultatele însă apar cu întârziere. Când se apucă de o treabă o duce până la capăt, chiar dacă o face de una singură!
14 = 5 – iute, ageră, jucăușă. E sprintenă, apare și dispare brusc, fără să-ți dai seama. Îi place să exploreze și să cunoască și se bagă peste tot. Nu trece ușor peste jigniri și iartă greu. E distractivă dar de multe ori se apucă de mai multe treburi deodată fără să termine niciuna ca la carte.
15 = 6 – blândă, calmă, echilibrată, nici prea dură nici prea soft, știie de obicei când să înceapă și când să termine. La prima vedere pare liniștită dar odată dezlănțuită, până și ea va rămâne uimită! În general are zile bune și zile proaste de aceea are nevoie de un tratament special și înțelegere.
16 = 7 – spirituală – tot ce face, face cu cap. I se potrivește zicala ‘Fac ce vreau dar știu ce fac’. E mai retrasă de obicei dar când se apucă de treabă e capabilă să aprofundeze bine problema. Nu-i plac locurile aglomerate, e mai sfioasă la început dar poate fi cucerită cu un masaj într-o ambianță mistică.
17 = 8 – puternică, hotărâtă, nu te lasă la greu. E responsabilă și bine organizată! Îi place să dețină controlul și să-și dovedească calitățile cu orice ocazie. Nu se dă în lături de la sarcini dificile! Are o rezistență ridicată, știe să-și dozeze efortul și mai mereu ultimul cuvânt îi aparține!
18 = 9 – transformatoare, are idealuri înalte, te poate duce cu ușurință în al 9-lea cer, din proprie inițiativă! E interesata mai mult de binele celuilalt și se dedică în totalitate în activitățile pe care le inițiază. Dacă are ocazia, va participa la evenimente ‘caritabile’ spre folosul mai multor persoane – pentru că poate!
19 = 10 – lider absolut. Are și primul și ultimul cuvânt! Nimeni și nimic nu i se împotrivește. Nu ascultă de sfaturile altora și acționează după propria judecată. Va fi un îndrumător f bun și un deschizător de drumuri desăvârșit! De cele mi multe ori învață din propriile greșeli pe care va avea grijă să nu le mai repete.
20 = 2 – deja este un alt nivel! Ca și o casă cu etaj..doar cei care s-au săturat de parter pot pretinde confortul și beneficiile unei vile. De la acest nivel apar și dezavantajele în sensul că poate pica ușor în depresie, are stări duale, contradictorii, până și întreținerea este mai costisitoare!
21 = 3 – vorbim din nou de un etaj superior, dar de această dată am depășit multe complexe, rețineri sau timidități. E o adevărată artistă iar performanțele sale sunt greu de egalat. Îi place să se dea în ‘spectacol’ pe orice scenă și să fie admirată la adevărata ei valoare. Stârnește ușor zâmbete!

Iată deci o scurtă caracterizare numerologică a unei mărimi, foarte controversată în ziua de astazi, și mă refer aici la valoarea DIFERENȚEI DE VÂRSTĂ dintre un bărbat și o femeie!
Ordinea contează mai puțin – adică, cine anume este mai în vârstă, RELEVANT este faptul că, cel puțin din punct de vedere Numerologic, MĂRIMEA CONTEAZĂ!
Pentru o înțelegere mai amplă puteți considera cuplul ca un întreg – ca o entitate căreia să-i aplicați cele scrise mai sus.
Dacă în continuare aveți dubii, vă recomand să faceți calculele necesare!
Aștept feed-back 🙂

Despre Secretul Numerelor

numerolog, consultant de dezvoltare personala
Acest articol a fost publicat în Analize numerologice, Dezvoltare personală și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu